Vložil rivr, 19. Listopad 2010 - 1:20

ad4) OK, ale zmocněnec u nás hlasuje jen na základě obsahu plné moci (a již se nám několikrát stalo že nebyl ve shodě se zmocnitelem)

ad5) no možná to opravdu není zřejmé. Tedy

  • formulář Vlastníci: nelze tam zadat čísla bytů k Vlastníkům. Což stěžuje identifikaci především proto že změna v KN z nějakého důvodu změní pořadí Vlastníků (kdo měl minule ID1 může nyní ID jakékoli jiné – proto by se měli Vlastníci identifikovat se vzorem (soubor stažený z minula). Pokud je Vlastníků pár (do 100) OK lze si vyhrát ručně, ale pak je to pracné)
  • formulář Otázky: nelze tam zadat fixní čísla otázek k Otázkám. Pořadí ve stávající verzi určuje pouze pořadí hlasování; pokud tedy bude toto během Shromáždění změněno – nelze správně změnit odkazy v materiálech dodaných Vlastníkům před hlasováním.)
ad8) nejde o to kdy se to zkontroluje, ale
  • že na protokolu z hlasování lépe vypadá jsou li PD-Vlastníci u sebe
  • a je zřejmé zda hlasovali ve shodě (samozřejmě pokud tato kontrola je jinde tak jsem ji doposud neobjevil)
ad10) seznam otázek (1.vní stranu) používám jako materiál který předkládám Vlastníkům před konáním Shromáždění. Proto by bylo pěkné kdyby to akceptovalo HTML (ano vlastní HTML také připravuji v externím editoru). Ona jedna super-dlouhá věta se čte dost nesnadno a zprudit ty Vlastníky kteří by si to přeci jen přečetli je netaktické. Aby to „alepoň trochu vypadalo“ – musím text otázky editovat v .HLAS souboru externě (a mít dvě kopie protože po otevření v programu a uložení – se ENTERy nahradí znaky „#xD;#xA;“ a další úprava je zase pracná)
 

ad12) šlo by tedy tedy zpřesnit upozornění takto?:

„* Pouze orientační (zde zobrazený je poslední nastavený stav v aplikaci a nelze z něj přítomnost dovozovat) – přítomnost se uvádí pro každou otázku zvlášť (souhrnně na sestavě „Souhrnné informace (statistika)“; podrobně ji lze vidět jen v SW který provedl tento výtisk).“

Někteří Vlastníci to u nás odmítli (s tím že budou napadat a zneplatňovat usnesení)
(uvedený list jsme tedy museli ze zápisu zcela vyloučit (a zapsat jej ručně))

ad13) souviselo s bodem ad4) – jeli tento odmítnut, nemá ad13) význam

(bezpochyby by se tabulka rozšířila 2× právě proto, že usnášeníschopnost je nezbytné (alespoň u nás) zkontrolovat těsně před hlasováním. Mezi jednotlivými body se většinou dohadujeme proč hlasovat pro nebo proti. Ze Shromáždění několik z nás během našich 3-hodinových dohadů odejdou a někteří zase po čase přijdou – proto byl návrh že by bylo dobré zapsat časy hlasování – čas hlasování určuje zda Vlastník hlasoval či hlasovat nemohl. A máme 2 Vlastníky kteří by se rádi účastnili online – protože často pobývají v cizině. Ještě že jsme jejich hlasy zatím kriticky nepotřebovali :)

Stejně jako hlasování plnou mocí – chybí i podpora pro tajné hlasování)


Všechno jsou samozřejmě jen návrhy – ale i tak se těšíme na Vaše nové funkcionality které nám usnadní práci.
 rivr

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.