Vložil admin, 15. Září 2009 - 15:34
  1. Instalační program, který jste si stáhla z tohoto webu, si můžete zkopírovat na flešku a použít jej k instalaci na jiném počítači z flešky. Program Hlasování SVJ potřebuje ke svému běhu nainstaloaný .NET Framework 2.0 nebo vyšší verzi. Instalační program přítomnost .NET Frameworku na počítači kontroluje a pokud na počítači nainstalovaný není, tak nabídne jeho stažení z Internetu a instalaci. Tedy v případě, kdy na cílovém počítači není .NET Framework, je třeba mít při instalaci dostupné připojení k Internetu. Pokud potřebujete mít možnost naintalovat program na počítač, který není připojen k Internetu, můžete si .NET Framework stáhnout na flešku a v případě potřeby na počítač nainstalovat. Stáhnout jej lze např. přímo od výrobce. Také si můžete zkopírovat soubory již nainstalovaného programu. Pokud budete mít na cílovém počítači .NET Framework 2.0 nebo novější, tak by měl jít program spustit přímo z flešky.
  2. Data si můžete uložit v menu Soubor příkazem Uložit nebo Uložit jako… obdobně jako v jiných programech. Příkazem Otevřít můžete data opět načíst ze souboru.
  3. Sestavy můžete exportovat do formátu PDF, který nejlépe z nabízených formátů zachovává vzhled sestavy. Vzniklé PDF soubory pak lze prohlédnout a vytisknout na libovolném počítači, kde je nainstalovaný program Adobe Reader.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.