Vložil Petr Patočka, 14. Květen 2009 - 6:48

Obávám se, že Vám vůbec nerozumím.

Hovoříte o jakési „likvidaci“ rozúčtovatelů, ale nic takového neprobíhá.

Hovoříte o tom, že časopis „E+P“ je vazalem Artavu, což je naprostý nesmysl.

VIP Liberec asi má být VIPA CZ s.r.o. (Liberec), které jsem jednatelem, ale nějak nechápu co chcete říci větou: „kteří se vrací k původním myšlenkám po odběhnuté době, v podobě intergrálů, které tak jak tak vedou k jednoduchým vzorcům, záměrně zveličovaným“. Jestli je to pozitivní informace nebo negativní informace. To že popisujeme v E+P okolnosti jaké je potřeba zohledňovat během rozúčtování, může být přínosné i pro ty, kteří si budou chtít dělat rozpočty sami. Ono to na první pohled vypadá strašně jednoduše a spousta „pseudoodborníků“ je přesvědčena o tom, že to pouze zbytečně komplikujeme, ale nic jim nebrání si také založit firmu a své služby nabízet. Zvláště pokud je to podle Vás „Kšeft velmi výnosný a hlavně trvalý.“ což sice krásně zní, ale je to blbost. Rozpočty nákladů jsou práce jako každá jiná, také mohu tvrdit, že pekaři maj děsně výhodnej kšeft, protože jíst se bude pořád.

Omlouvám se, ale pokud zde již nebudou konkrétní dotazy, nemá cenu v podobném rozhovoru pokračovat. Podle Vás, jsme prostě my ti špatní a basta.

A na informace jedna paní povídala, že koeficient (neuvádíte jaký a co má ovlivnit) má mít nějakou hodnotu, již nebudu reagovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.