Vložil ivo6 (bez ověření), 9. Únor 2009 - 0:06

Musim dat za pravdu panu Pavlovi ohledne zajitit vs. umoznit a v tom ze ta reklama je mirne receno nepresna. Zakon je opravdu postaven tak, ze vlastnik musi umoznit prijem, jak to udela je jedno. Ja bych mohl dodat, ze v nekterych pripadech bohuzel – placene sluzby si tak prijdou na sve. Narok na STA neni, to se tyka i novostaveb.

V dalsim si jiz nejsem tak jisty. Tedy co s STA, kdyz uz v dome je. Nezda se mi, ze stejne jde 75% procenty zrusit vytah, kdyz se neschvali jeho nutna oprava. Pokud tomu tak je, je pak v zakone i moznost poskozeneho vlastnika (toho co chtel zachovat STA) obratit se na soud.

Je jasne, ze v domech, kde jiz mnoho lidi ma kabelovku, IPTV ci satelit je prosazeni upravy STA na digital problem. Proto jsem zastance minimalni varianty – primy rozvod mistne dostupnych multiplexu a nedelat z STA kabelovku. Pak jsou naklady takove, ze to unesou i ti s kabelem ci satelitem a IPTV. Jde pak argumentovat i tak, ze se i temto lidem pomoci DVB-T via STA vyresi problemy s druhymi a dalsimi televizemi a videi atd. v byte.

ivo6

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.