Vložil Pavel, 1. Únor 2009 - 9:46

Vážený pane Matějko, nevím jak Vy, ale já si tuto vyhlášku nastudoval již před necelým rokem:

„Nástěnka 6 Vložil Anonymous (bez ověření), 17. Březen 2008 – 21:55 Zase mi někdo nařizuje co mám dělat a já to musím zaplatit ze svého. Obdoba energetických auditů, stály 1 miliardu a někdo si vymyslel, že se budou dělat trochu jinak a zase se vytvoří trh, který spolkne další miliardu. Nějaká lobby si prosadí odbyt svých výrobků/služeb a nevolníci plní a platí. Hezký den! pavelsvj (at) centrum.cz“

Možná by jste si mohl nastudovat důvody JUDr. Motejla, proč je proti této lobbystické vyhlášce. Já jsem to tu pouze publikoval dříve, než to publikoval Motejl, ale názor máme stejný.

Respektuji, že někomu vyhovuje, aby jeho život řídili nekvalifikovaní státní úředníci pomocí různých protiústavních vyhlášek. Takový člověk je potom pouze postaven před problém, aby si zkontroloval, zda má či nemá hasičák nebo nehořlavou nástěnku. To většina lidí zvládne.

Mě ale nevyhovuje, abych na svůj majetek vynakládal své prostředky podle pokynů někoho, kdo je patrně zainteresovaný od dodavatelů těchto záležitostí.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.