Vložil MarcelNeubauer, 20. Červen 2014 - 8:36

Dobrý den.

Po nastěhování do nového bytu asi cca půl roku na to začalo bouchání ve stoupačkách v koupelně. Jsou to takové rány,jako by do nich někdo bouchal silou kladivem nebo tupým dřevěným předmětem,někdy mám pocit že se stoupačky rozletí,někdy jsou rány i tlumené. Zajímavé je že jsem si dal do souvislosti,že spuštěním teplé vody z kohoutku začnou rány v stoupačce a po uzavřením teplé vody z kohoutku rány ustanou. (není to však pravidlem i mimo naši jakoukoliv aktivitu slýcháme rány,stane se i že týden fungujme v absolutním pořádku a ani jedno prásknutí) Při ránách v stoupačkách jsem i zaregistroval změnu Tlaku i teploty z puštěného kohoutku. Bydlíme v 7 patře v 7dmy patrovém paneláku(cihel­ňáku) :)

Stanice s hlavicemi a kotlem je ve vedlejším vchodě a rány tam žádné neslyší jenom u nás v našem vchodě a ty začínají pomyslně od 1BYTU stoupačkami napříč přes patra až k nám nahoru do 7dmého patra.

Prosím o pomoc,problém přetrvává již 1rok možná déle a sám správce si neví rady.A mám takoví pocit že tomu tady nikdo nerozumí a snad ani nemá snahu s tím něco dělat.

Děkuji Neubauer Marcel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.