Vložil Justitianus, 28. Duben 2024 - 8:37
  • „Víte, že máme měřidla jak na vodu, tak na teplo i s dálkovým odečtem. “

Vy hloupá osobo, proč mi toto sdělujete? To mne přece vůbec nezajímá. Nesmysly o platbě paušálem jste zde psala Vy sama počínaje příspěvkem „Vložil neználek vyúčtování (bez ověření), 27. Duben 2024 – 17:39“.

Jen jste narazila a opět prokázala Vaši neznalost právní úpravy.

Prokázal jsem Vám citací ze zákona, že se naprosto mýlíte ohledně paušálních plateb – ty se samozřejmě mohou týkat i vlastnického bydlení. A Vy najednou začínáte mudrovat o tom co máte v bytech. Proč jste tedy vůbec tu zbytečnou diskusi o paušálech začínala, když máte měřidla? O tom že paušály se vás netýkají jste věděla od počátku, tedy jste se vůbec neměla pouštět do problematiky, které nerozumíte a která se Vás osobně netýká.

Jenomže vy jste se chtěla za každou cenu pohádat. Jste hádavá právní analfabetka.


A pokud jde o definici místnosti, balkonu, lodžie, sklepní kóje – skutečně jde o prázdné prostory plné vzduchu. Ovšem hloupá osoba, která si plete stavební konstrukce s prostorem, ohraničeným těmito stavebními konstrukcemi, to může vidět jinak.

Dám Vám kontrolní otázku: Co je to místnost? Je to prázdný prostor plný vzduchu (jak tvrdím já) nebo jsou to stavební konstrukce, beton, armovací dráty, cihly, tvárnice, Ytong, trámy, nosníky, omítka (jak si asi myslíte Vy)? Co vlastníte, jestliže vlastníte místnost?

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.