Vložil Člun (bez ověření), 28. Červenec 2023 - 4:35

Myslím, že se to možná lépe bude pronajímat dávkařům, trvalý pobyt si nemůžete přihlásit ani v jednom.

Každopádně pokud pán tazatel koupil byt v domě, kde je neumí sehnat kontakt na sousedy, přestože píše, že udělám všechno, tak to je dost zvláštní.

Ať nám napíše adresu toho domu. Já jsem kontakty vždycky sehnal, postavím se před barák a zeptám se prvního kdo vychází z domu a vždycky mi dal telefon, nebo zazvoním na nájemníka nebo za buším vždycky dostanu telefon :-)

Chce to jenom umět jednat. Jenže v dnešní době, kdy každý sedí za počítačem a je hrdinou, v reálném životě má fóbií někoho oslovit, OK, ale pak ať nepíše, že zkusí všechno :-D

Tomu tak budu věřit, že má někdo za psaný trvalý pobyt v České republice a přitom se v České republice nezdržuje? Kde pak platí zdravotní pojištění? A že je to právě 50% všech vlastníků?

To jich tam jsou 4 a dva jsou neznámo kde? Ano, možné je všechno, ale vysoce nepravděpodobné.

Absurdní je i snaha tazatele podivovat se nad tím, že zákon vyžaduje nadpoloviční většinu včetně něj. To si myslím že je naprosto minimální a benevolentní podmínka.

Tak když chci zkoušet všechno, tak za jdi do první detektivní kanceláři, tam jim visel balík peněz, a oni ti ho najdou ;-)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.