Vložil prujem (bez ověření), 19. Duben 2022 - 12:06

Jeste doplnim, ze ja nejsem rozhodne pro kraceni prav vlastniku, v dobe boomu wifi kolem roku 2000–2005 jsem take stavel anteny. Ukazalo se, ze uz za socialismu pred rokem 1989 mel kazdy “pravo na pozadovany druh prijmu” a SVJ nemohlo ani pak nikterak anteny pro individualni prijem potlacovat (neplest s s podnikatelskou cinnosti za ucelem zisku).

Nakonec je vzdy lepsi dohoda.

Nicmene, ve vasem pripade, jde o to zjistit, co je predmetem zaloby a proc se nedohodnete. I pro soud bude lepsi, kdyz polozite na stul vase zadosti a dobrou vuli a bude zjevne, ze nejste kverulant diletant samozvany budovatel, ale ze jste udelal vse co bylo mozno, byt treba i dodatecne.

Dejte sem text zaloby, sdelte zda mate projekt a jake duvody vas vedly k tomu pripojeni ani neoznamit a jak je to provedene a kde je problem…

Ono ve vysledku ted tahate za kratsi konec a kdyz si budete vzajemne dokazovat, kdo je v pravu, nikam to nepovede. Bude lepsi provest nejake snesitelne ustupky nez naivne cekat, ze vas soud vyhrajete.

Ostatne najdete si: ctp cerna stavba Kdo vyhral? Stavebnik dal asi vyssi desitky mega navic… uz jen ten prostoj 7 let musel stat majlant.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.