Vložil Justitianus, 3. Listopad 2021 - 23:08

Tohle je opravdu typický případ: Vlastníci jednotek na všechno kašlou. Až když je na všechno pozdě a věc je hotova, objeví se najednou mudrci, kteří přesně vědí co a jak a kdy se mělo udělat.

  1. Celých 5 let jste věděli kdy statutárům končí volební období. Určitě se nedočkavě hlásili další členové, že převezmou funkce po současném výboru. Tak proč jste je tedy nezvolili? Co vám v tom zabránilo?
  2. Celých 5 let jste věděli předem kdy skončí metrologické ověření vodoměrů. A přesto jste byli hrozně překvapeni, že je třeba sjednat smlouvu na jejich výměnu.
  3. Žvaníte o „neoprávněném svolání schůze“, a zároveň píšete, že byla svolána podle stanov. Čeho vlastně chcete dosáhnout?
  4. Nikdo vlastníkům jednotek nebránil, aby odmítli návrh o kterém se hlasovalo, jestliže byl o 60000 Kč dražší. Ale vlastníci ten návrh schválili. Co tedy vlastně chcete?
  5. Kdo má zaplatit tuto dodávku je jasné: Bude to SVJ. Zřejmě neznáte základní pravidla správy domu, nebo si z nás děláte legraci.
  6. Je úplně jedno zda smlouva byla uzavřena „oprávněně“ nebo „neoprávněně“. Smlouva zavazuje právnickou osobu SVJ. A to jediné je důležité.

Mohu Vás ale ubezpečit: Členy výboru nemine trest za jejich nepřístojné chování. Tím trestem bude že je podruhé už nezvolíte. Určitě je v domě dostatek schopných a silně motivovaných kandidátů na uvolněná místa ve výboru.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.