Vložil člensvj (bez ověření), 12. Listopad 2021 - 12:53

Děkuji Vám za obsáhlý rozbor problematiky, názor na věc máme shodný ve všech bodech, ale soudce má asi jiný přesně, jak píšete. To o 30 denní lhůtě od doručení mi Justi. nevysvětlil, z čeho to plyne.

Soudce mi právo nahlížet na podklady (odečty vody a tepla za celý dům) z důvodu GDPR asi odmítá, zatím nemám odůvodnění rozsudku, nevím jak s ním naložím, zda se SVJ nebo já budeme odvolávat nebo mám podat novou žalobu (protože ve vyhlášeném rozsudku mi je předepsáno jen co jsem stejně chtěl uhradit a žádná ze stran nemá nárok na náhradu).

Pokud byste byl ochoten mi pomoci nebo doporučit advokáta, který by byl ochoten jít do odvolání, tak bych byl vděčen a i uhradil časové náklady ideálně někomu, kdo má čas a zájem na prosazení práva. Primárním mým cílem bylo zamezit šikaně ze strany SVJ, použil jsem k tomu zápočet pokut proti vyúčtováním a zatím nevím nakolik obratně.

Důvod mého zájmu byl, že Členové (cca 40 jednotek) si sami nahlašují stavy vodoměrů i topení a profi SVJ nechce ukázat náměry a soudce jim to GDPR možná posvětil viz výše, což považuji za problém. Náklady na odměny a provoz SVJ jsou cca 13500 měsíčně + bůh ví kolik advokátovi a až se to v SVJ provalí, tak se to budou snažit hodit na mne, případně ten výbor odstoupí atp.

Asi Kocourkov?

V tuto chvíli by mi pomohl judikát nebo od krajského, na to, že SVJ musí předložit vlastníku k nahlédnutí i náměry a podklady pro ostatní jednotky, což Vy i Justi. tvrdí že ano.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.