heslo: trubka, troll, blbeček, sokolík, fantasta, atd

Vložil www.lidovky.cz (bez ověření), 4. Srpen 2021 - 15:55 ::

Znění z (http://www.portalsvj.cz/…z-matematiky) je už opravené!

znění z 3.8.
„Za posledních šest měsíců se například cena OSB desek, které se ve stavebnictví používají naprosto všude, zvýšila o sto procent. Jedna deska dnes přijde na 660 korun, dříve přitom stávala 220 korun.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/…n_domov_lros?…

znění z 4.8.
„„Za posledních šest měsíců se například cena OSB desek, které se ve stavebnictví používají naprosto všude, zvýšila o sto procent. A to se desky vyrábějí z dřevěného odpadu,“ říká například majitelka a šéfka malé stavební společnosti ze středních Čech.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/…n_domov_lros?…

Justicianus je jen jiná přezdívka blba Lakeho. Značka Lake se ale zprofanovala poté, co se blížil termín „lámání chleba“ ohledně jím měřené spotřeby tepla s procházejích trubek bytem. Slovník stejný, žargon stejný, rozum sežral sám.

ALE NIKDE TENHLE BLB neprošel soudním oratoriem! Klidně se může prohlašovat za nejchytřejšího Marťana, ale soudci i kdyby blbí, TAK TI MAJÍ MOC. Moc prohlásit, že Lake alias Justicián alias Troll si svou pravdu může nacpat do řiti a ať již pokorně nebo s kecama dostane do kožichu to čím mu JUDr. David (http://www.portalsvj.cz/…ustavni-soud) 4i JUDr. Králíkk nakope prdel. PROSTĚ proto, že ON (David) soudce je

ale Justicuánus alias Lake aliea mistní pepek Vyskoč, co okolo sebe vidí jen sokolíky, blbečky, totálně zmatený fantasty atd. NE. Proč to má Justík zapotřebí komunikovat s takovou lůzou? Ví to někdo? Ví vůbec někdo kdo je Lake/Justicianus za bolševický hovado?

Justiciáne otevři si kliniku a zvi tam všechny ty blbce, co věří tvým rozvracečským pindům. Samozřejmně ti nezbude než zvát si i BLBEČKY, SOKOLÍKY a FANTASTy aby se měl na koho vytahovat … a proto přece, abys je voškubal, jako to dělají i jiná advokátní čoklové.

Jo vlastně sorry, ty nemáš právní licenci že jo. Tys jen kecal, kterýho nelze přímo oslovit ani mu „zaplatit“. Jo tak jo.


PS: těšíme se na další fabulace psané spoza mříží blázince z Bohnic o tom, jak se náklad na vytápění na 1 m2 započitatelné plochy, nad 200 % naúčtuje tomu jednotlivci u kterého to bylo spočteno.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.