Vložil Justitianus, 2. Červenec 2021 - 9:30

Anonymous, schopnost rozhasit a rozesrat vše co funguje není vlastní jen Pirátům. Je to typická vlastnost všech levičáků. Viz otevření dveří do Evropy všem migrantům pod záminkou „humanitárního postoje“. Kdo nepřitakával těmto nebezpečným krokům, byl označován za nepřítele lidstva.

Hnutí Antifa, bourání soch a přepisování dějin v U.S.A., v U.K. i v jiných státech je jen ukázkou tohoto trendu. Školy se tam zrovna intenzivně zabývají otázkou jak zrovnoprávnit všech 27 pohlaví, jak je třeba vymýtit všechna oslovení ktera by mohla naznačovat že dotyčné individuum je považováno za „ženu“ nebo za „muže“ (fuj!). A zavádějí do výuky dětí zvrhlou „critical race theory“. V Evropě viz úporná snaha svázat a opanovat evropské státy pod bruselskou diktaturou, vedenou bývalými anarchisty a levičáky.

Marxismus se celosvětově vrací, Soros a jiní to platí. Je zde patrná snaha rozšiřovat tuto levičáckou rakovinu i tam, kde dosud neměla živnou půdu. Není náhodou, že po smrti předávkovaného feťáka – který třískal hlavou do zaparkovaných automobilů v Teplicích – se najednou v ČR objevují transparenty jako vystřižené z amerických zpráv o smrti George Floyda: „ROMA LIVES MATTER“. Ozvala se i směšná Rada Evropy, která nás předem kárá a zbytečně poučuje ať se to prý „nestranně vyšetří“.

Už je to tedy i u nás. Piráti sice dnes nechtějí zabavovat byty, ani do nich nasazovat migranty, ale nedávno chtěli v Praze získat přehled které byty jsou neobývané (pomocí vyúčtování elektřiny). Piráti sice dnes nechtějí zdanit nemovitosti jedním procentem z tržní ceny ročně, ale mluví o tom mezi sebou jako o jednom z možných řešení. Bartoš asi před čtrnácti dny prohlásil, že on by tedy tu funkci premiéra vzal, a že se za jeho vlády nebudou zvyšovat daně.

Z toho je jisté, že pokud by Piráti získali vládu, první věc kterou udělají bude zvýšení daní.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.