Vložil sdružene SV (bez ověření), 31. Květen 2021 - 17:03

I laik musi byt schopen si kontrolovat dle meho nazoru sve vlastni vyuctovani, z vyuctovani by mela byt patrna treba cena za 1m3 vody (a kolik je cena obvykla by mohl i laik vedet – rekneme ze okolo 100 Kc) i stav vodomeru na zacatku a na konci zuctovaciho obdobi by mel byt patrny z vyuctovani.

Tedy studenou vodu (SV) by nemel byt problem kontrolovat.

Co se tyka teple vody (TUV), tam uz je to slozitejsi a meli jste nejspise dostat i specialni rozuctovani nakladu tepla a pripravy TUV dle vyhlasky.

Vyuctovani muzete vyfotit a dat ho treba na mesic na https://postimages.org/ a jiste Vam tu odbornici poradi. Adresu či osobní údaj zakrej papírkem před focením…

Doporucuji ale do 31.5.2021 23:59 tedy do dnesni pulnoci (magické datum) zaslat e-mailem primo SVJcku dopis podobneho zneni:

====

Komu: SVJ Tam a tam, IČ: 12345678

VĚC: námitka a žádost

proti dodanému vyúčtování roku 2020 vznáším námitky a žádám doložit náklady na jednotlivé služby, doložit způsob jejich rozúčtování, způsob stanovení výše záloh za služby a provedení vyúčtování. Pokud nejste z nějakého důvodu schopni zaslat požadované podklady v odpovědi na můj e-mail, navrhuji předložení nahlížením v sídle SVJ do 7 dnů od doručení této žádosti, konkrétní datum a čas navrhněte vy.

Jan Bobule člen SVJ, byt č. 11

Ps: Upřesňuji, že požaduji předložit zejm. náměry všech bytových vodoměrů v domě, fakturu od dodavatele vody, způsob rozúčtování této faktury mezi jednotlivé odběratele…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.