Vložil Topaz, 26. Květen 2021 - 20:11

ad 1. V bytě je ani nenahlásila. Nemají nájemní smlouvu a žije tam s nima jeden člověk, aby neutekli bez zaplacení. Všechno mi to řekla, pravděpodobně proto, aby ve mě vzbudila soucit, nebo já nevím, z jakého důvodu.

ad.2. V domovním řádu je jasně psané „Nájemci, osoby s nimi společně bydlící a návštěvy nájemců jsou povinni užívat byt a pronajaté prostory v souladu s dobrými mravy tak, aby neobtěžovali ostatní nájemce pachem nebo nadměrným hlukem.“. Ano vím, trošku si to koliduje zákonu, nicméně ten hluk je vážně omezující. Kolegové se při homeoffice dotazují, jestli má nějaký soused rekonstrukci.

ad.3. Už se právě stalo, kontaktoval jsem přímo předsednictvo, se kterým jsem to řešil přes emaily. Jednou majitelku formálně vyzvaly, ale pak to přestali řešit, že s tím bohužel nic neudělají. Když se potkáme na chodbě, tak nás předsedkyně už ani nezdraví.

Bohužel se obávám, že to tou cizineckou policií končí. Vážně nejsem konfliktní typ a nejsem ani nadšený z této radikální metody. Už se to ale snažím řešit domluvou přes 5 měsíců a situace je jenom horší. Partnerka má navíc dlouhodobě těžké migrény a toto tomu moc nepomáhá. Navrhoval jsem majitelce možnost zvučné izolace nebo koberců (mám kamaráda, co by jí udělal cenu) a nic.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.