Vložil Zkusil (bez ověření), 16. Březen 2021 - 1:13

Ze stanov vašeho SV plyne, že shromáždění můžete svolat i: „i z podnětu vlastníků jednotek, kteří mají více než čtvrtinu všech hlasů, nejméně však dvou z nich“. Z vašich stanov soudím, že jste menší SV, z toho limitu 10 000,–Kč, SV do 10 bytů? Jestli jste do 10 osob, můžete shromáždění svolat i při současných omezeních vlády, probíralo se zde:

http://www.portalsvj.cz/…sobni-ucasti#…

V případě, že jste předsedu – správce ke svolání schůze vyzvali a on shromáždění nesvolal, vůbec bych neváhal a svolal shromáždění ke zvolení nového předsedy. Navíc v případě, kdy píšete, že stávající předseda nekoná a neřeší ani opravy na domě. Nebo je řeší pozdě a chybně…Nečekal bych až vše bude ještě horší a budou z toho havarijní stavy.

Dle vašich stanov stávajícímu předsedovi (správcovská firma?) svolání shromáždění dopředu avizovat nemusíte. Z toho co píšete má vaše SV „na háku“. Tyhle typy reagují až na silné impulzy. Zvolit nového předsedu a vymáhat na předchozím dokončení nedodělků, případně chtít finanční odškodnění v případě způsobených škod. Řešit právní cestou a medializovat jeho lajdáckou správu.

Nedávno tady byl odkaz na řemeslníka, v principu měl stejný přístup podvodníka:

https://www.ceskatelevize.cz/…452801080408

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.