Vložil Justitianus, 14. Březen 2021 - 13:43
  • Maja, napsala jste: „… přispívají všichni, ale opraveno má jen někdo“.

Vyžeňte si laskavě z hlavy tvrzení že „opraveno má jen někdo“. Jde o opravu společné části, a ta je společná od sklepa až po střechu. Bez ohledu na to, že k jednotlivým úsekům potrubí je přístup z jednotlivých bytů. Přečtěte si prohlášení.

Stupačky nejsou „požárním prostorem“. To je nějaký nesmysl. Jednotlivé byty ovšem jsou samostatnými požárními úseky. Zda utěsnění prostupu potrubí mezi požárními úseky odpovídá normám – to zjistíte z projektu. Nechte si jej předložit. Tyto detaily v něm musí být vyřešeny.


Naprosto nechápu Vaši nechuť „žalovat u hasičů“. Při demontáži a dělení asbestocementu se jednorázově uvolní stomilionkrát větší množství částic asbestu, než za celou dosavadní životnost stavby. To by Vás mělo zajímat. Jak bude potrubí děleno na části při demontáži? Bude se pracovat v izolovaném podtlakovém prostředí s nucenou filtrací? Nebo přijde do bytu Voloďa s Ivanem a v ruce budou mít flexu s rozbrušovacím kotoučem? „Nebojte pani, to dobry. My zavřem dver do koupelny, aby neprašilo se na nabytek.“

Nechcete přece abyste Vy a vaše děti zemřeli za 10 nebo 20 let na rakovinu plic, že. Jen proto, že teď nechcete „žalovat u hasičů“???

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.