Vložil Misme, 24. Únor 2021 - 17:30

Asi uvažuju jinak. Já se třeba sama sebe ptám, jak může někdo očekávat od dálkového odečtu 100 % spolehlivost, když kvůli softwarové chybě může spadnout ledadlo plné lidí??? Nebo kvůli pryžovému těsnění raketoplán? I ten s lidmi na palubě. A když nejde o život, myslíte, že mám očekávat větší snahu o dosažení spolehlivosti? Třeba zrovna ta těsnění (ne na Challenger, ale vodoměry) jsou hezky rozebrána na https://www.topin.cz/…-detail-4566 A teď mi na oplátku vysvětlete, jak mám dokázat, že mám vodoměr namontovaný blbě a že to ani dálkový odečet nezachrání. Samozřejmě dokázat bez dalších investic a ztráty času. Jsme to my, na „konci“, kdo taháme furt za kratší kus provazu.

Ten konkrétní článek se mi nepodařilo najít a více času tomu věnovat nechci, byl to příběh ze života v denním tisku. Při tom hledání se ale na mě vyvalilo několik stran skrytých a neskrývaných reklam ohledně výhodnosti dálkového odečtu. Skoro to vypadá, že by se dal použít i jako lék na Covid-19. Přikládám, co jsem našla teď. Je to sice něco jiného než asi chcete, ale na můj mlýn je to voda.

I zcela funkční měřidlo, které splňuje všechny požadavky na přesnost, může vykazovat chybu měření v desítkách i stovkách procent, bylo-li chybně namontováno. zdroj: https://voda.tzb-info.cz/…o-zapominaji

Ani pan Blažíček nezklamal, zase přesně vypíchl slabá místa. I když k dálkovým odečtům tepla na vytápění. Líp bych to nenapsala ani :-o já: https://www.peklo.net/…kovy-odecet/

Na úplné finále doplním odkaz na kuriozitku ze zdejšího portálu: http://www.portalsvj.cz/…ceny-vodomer Takový šlendián nezachrání ani dálkové odečty. A všimněte si, prosím, že ta paní, která s montáží nemá nic společného, je poškozená nejmíň dvakrát.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.