Vložil Justitianus, 9. Leden 2021 - 12:14

Zemphiro, nejste schopna najít ani jediný argument proč by dodržování zákona mělo být považováno za „obcházení“ zákona. Když neumíte Vaše nesprávné názory nijak obhájit, proč se tedy k těmto věcem vyjadřujete? Jen ukazujete Vaši omezenost.

Samozřejmě, že neexistuje obecná povinnost instalace IRTN – ani běžných, ani s dálkovým odečtem. Pokud se někdo domnívá opak, ať cituje celostátně účinný právní předpis. Já takový neznám.

Když se na toto ptáte, dáváte tím najevo, že jste si vůbec nepřečetla ani zákon, ani jeho prováděcí vyhlášku. Tam jsou přece uvedeny případy kdy nedochází k rozúčtování nákladů na službu a kdy tedy není nutno instalovat žádné indikátory či měřidla. Lake i Justitianus to vysvětlili dostatečně podrobně. I pan Pavel Matějka napsal jak to funguje v praxi. Číst snad umíte, nebo i to Vám činí potíže?

Podotýkám, že od doby kdy o věci psal lake – rok 2016 – se právní rámec nijak nezměnil.

Nepokoušejte se tedy diskutovat se mnou – nesplnila jste domácí úkol zjistit si dostupné informace v povinné četbě, kterou jsem Vám předestřel (včetně odkazů na tři právní předpisy a na tři konkrétní diskusní příspěvky).

Zemphiro, rád se s Vámi pobavím na jakékoliv téma; musíte ale prokázat znalost problematiky a prokazovat Vaše tvrzení.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.