Vložil Zdeno (bez ověření), 29. Prosinec 2020 - 14:29

Opravdu nerozumím, proč „Tady moc použít nejde, vlastník odmítá zvednout zadek a z Prahy do prdelovic dorazit…“. Ik to napsal naprosto přesně – neexistuje nic, co by vás nutilo to takhle dělat (teda neznám vaše stanovy, to je tak jediné co by vás to nutit mohlo, ale tak snad tam takovou pitomost nemáte).

„Soudu i policie se normálni lidi bojí“ – a proč jako? Tak toho vlastníka nechte, ať vaše SVJ zažaluje – a za co? Pokud dodržíte to, co je zde již x-krát psáno (a uceleně napsal Ik), tak čeho se chcete bát? Nahlížení jste umožnili, vlastník nevyužil, nic dalšího vás netrápí – na nic jiného vlastník právo nemá.

Vymlouvání se na choroby a nemožnost dorazit – neřešíte, není váš problém, ale „problém“ vlastníka. Např. vždy může někomu jinému udělit plnou moc aby to na místě vyřešil – ale nezakládá mu to žádná práva , či povinnosti pro SVJ aby mu „muselo“ pracně vytahovat podklady, kopírovat je, posílat poštou a to ještě navíc bezplatně. Ou… Opravdu, základem je nenechat se šikanovat. A když už k tomu došlo, tak se poučit a zarazit to.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.