Vložil páčko (bez ověření), 28. Prosinec 2020 - 17:48

Pane „kolego“, já jsem snad nikde nenapsal, že ten lufťák chce něco na co nemá nárok. On má nárok nahlížet a ty údaje si tam najít. Čili kdyby napsal „hele na kdy a kam mi nachystáte šanony 10 let dozadu k nahlédnutí a já si z nich sem tam něco ofotím telefonem“ tak naprosto dobrý.

Ale on požaduje, aby co 14 dní někdo šel, požadovaný doklady vytahal, došel s nima na kopírku, případně z nich opsal 1000 údajů a udělal z nich tabulky a to v šibeničních termínech. Případně aby mu někdo udělal rozbor zákona 67/2013 Sb. Na to už podle mě žádnej zákonnej nárok neexistuje.

Čili tady nejde o házení špíny na někoho, kdo se vymyká „stádu ovcí“, protože se stará o svá zákonem podložená práva. Tady jde o důchodce, který si z otravování SVJ udělal hobby, když koupě bytu na venkově patrně nesplnila jeho představy o dobré investici.

To, že neumí udělat právní rozbor, nedělá podle mého taky statutára neschopným. O dům se stará dobře, všechno šlape, zvelebuje se, zákonný povinnosti a termíny plní – v kolika domech jste totéž dokázal vy? Z vašeho nepodloženého nenávistného přístupu ke všem statutárům se mi normálně ježí chlupy na zátylku…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.