Vložil Jaromír Kreml, 24. Prosinec 2020 - 13:14

Pane okolojdoucí,

vidím, že máte správné informace a přehled. Skutečností je, že jsem se někdy před 7 lety zaregistroval na tomto webu, protože už tehdy v roce 2013 jsem řešil mnohé problémy týkající se našeho Sv a tak jsem několikrát tento web navštívil, abych se poučil a poradil.

Víte – z vlastní životní zkušenosti vím, že i když mnou uvedenou povinnost nevyžaduje obecně Občanský zákoník ani jiné zákonné normy, tak je dobré aby tomu shromáždění Sv bylo řečeno a předloženo, co vlastně ten výbor za rok udělal …, protože mj. i z toho poznáte, zda se vůbec alespoň scházel a co vlastně – a zda vůbec – dělal a řešil … …

Já vím – je to formální záležitost, ale pokud by ten výbor pracoval a plnil alespoň ty nejzákladnější povinnosti, pak by neměl ani problém, předložit i nějakou tu zprávu o tom, co vlastně dělal a udělal !!! Vidím ale, že vás zaujaly spíše ty formální záležitosti, než ty podstatné … … Omlouvám se vám za poněkud delší příspěvek, ale když chcete něco vysvětlit a dát alespoň do těch základních souvislostí, tak je to bohužel někdy delší … … Ale vaše doporučení abych si přečetl některé texty na webu beru, máte pravdu. U mě je to tak, že obvykle hledám nějakou pomoc nebo radu tehdy, když musím řešit nějaký problém.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.