Vložil Tomáš H. (bez ověření), 10. Prosinec 2020 - 16:33

Tohle bude asi odpověď k jiné otázce nebo tomu moc nerozumím. Naopak se jedná o programy pro svj a ne informační portály.

V našem společenství jsme krátce používali sousedy a poté, co službu zpoplatnili, tak jsme přešli na svj aplikaci. Je mnohem lepší a pro správu např. dokumentů nebo komunikaci s vlastníky nemá téměř konkurenci (alespoň z mého pohledu). Zdá se, že tady asi ví líp, co dělají a pro koho program tvoří.

K poměru cena/výkon, tak my platíme 19 Kč za jednotku, a to není žádná horentní částka. Musíte si říct, co od toho očekáváte. U nás je to hlavně o propojení s vlastníky, kteří v domě nebydlí a bylo těžké s nimi navázat spojení. Další věc je, že se nám výrazně snížily dotazy na jednotlivé dokumenty, které máme nyní nahrány v aplikaci. Také oceňujeme celkový přehled nad celým domem – kontakty, zprávy, různá hlášení a oznámení, plánování událostí… Vše máme přehledně na jednom místě a například v případě kontaktů na vlastníky si mezi ostatními členy výboru nemusíme sdílet a neustále přeposílat aktualizovanou excel tabulku.

Snad jsem aspoň trochu pomohl a přispěl k původnímu dotazu.

Tomáš H., předseda sv.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.