Vložil AsiTak, 9. Prosinec 2020 - 20:40

Počet členů domácnosti není definován.
Zákon 235/2004 Sb. § 80 odst. 1) f
Společně hospodařící domácností se pro účely tohoto zákona rozumí společenství fyzických osob, které spolu trvale žijí a společně uhrazují náklady na své potřeby
Příloha č. 1
Za služby čištění vnitřních prostor prováděné v domácnostech a služby mytí oken prováděné v domácnostech se pro účely tohoto zákona považuje úklid v bytě nebo rodinném domě mimo prostor, které nejsou určeny k bydlení. Za úklidové práce v domácnosti se považuje také úklid společných prostor bytového domu.
Analogicky:
Za činnost prováděná v domácnostech se pro účely tohoto zákona považuje činnost prováděná v bytě nebo rodinném domě mimo prostory, které nejsou určeny k bydlení a také činnost prováděná v společných prostorech bytového domu.
Domácnost:
Společenství fyzických osob, které spolu trvale žijí v bytě nebo v rodinném domě a společně uhrazují náklady na své potřeby. Za činnost prováděná v domácnostech se považuje činnost prováděná v bytě nebo rodinném domě mimo prostory, které nejsou určeny k bydlení a také činnost prováděná v společných prostorech bytového domu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.