Vložil Justitianus, 8. Říjen 2020 - 12:40

Pro Tomas 22:

Tomasi, svět je plný blbců s mnoha tituly. Pokud na Vás tituly před jménem či za jménem působí tak, že si samým vzrušením ucvrnknete do kalhot, pak Vás lituji. Jste osoba, která nemá vlastní názory a nechá se snadno manipulovat.

Vy hledíte na to kdo je autorem (a zda má tituly). Já hledím na to co je v textu obsaženo. Kdyby Vám michelinský šéfkuchař naservíroval hovno na zlatém podnose, sníte to bez protestů? Asi ano, a budete při tom zálibně mlaskat. Vždyť má přece tu michelinskou hvězdu, že ano.

Nenapsal jsem o JUDr. Petru Kolmanovi, Ph.D., že je blb. To jste zde naznačil pouze Vy. O něm jsem pouze napsal to, co je z jeho textu zjevné: neumí vyložit právní normu jednoduchého práva ústavně konformním způsobem. Zřejmě proto, že nezná příslušná ustanovení zákona č. 89/2012 Sb. (to je překvapivé šest let po tom, co NOZ nabyl účinnosti). Zejména ignoruje klíčový obecný § 1 odst. 2., a speciální ustanovení § 1176, § 1200, § 1206 a § 1208. A neorientuje se ani v bohaté a konstantní judikatuře k problematice stanov (smluv sui generis) právnických osob.

A tento člověk je vysokoškolský pedagog! Ale má titul, takže si klidně dokola čtěte co napsal. Můžete při tom i mlaskat.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.