Kde je Lake?

Vložil furt dokola (bez ověření), 15. Březen 2020 - 16:57 ::

Vážení,

chybí mi tady Lake. Všichni tady melete a žvejkáte z posledního. Nyní asi více, když musíme všichni zůstat doma. Furt dokola tady ale řešíme tu naší ovčárnu. Furt tady kňučíme která správcovská sv.ně koho kde ojebává. Každý z nás aby si vzal právníka. A ne ledajakýho, ale božího, protože právníci, kteří něčemu rozumí, na SVJ kašlou.

Proč mi chybí Lake … no v r. 2016 nám velkohubě sliboval na „příští tok“ (tedy 2017) nějaké výsledky nějakého jeho čachrování s IRTN. Dokonce vyfotil a nám tady ukázal v příloze nějakého svého příspěvku údajně trubky, přes které se vytápí konkrétně jeho byt. Měl ukázat vliv na topnou pohodu právě od těch stoupacích trubek. Je rok 2020 a skutek utek. Možná právě proto, že se blížilo lámání chleba, utek.

Kdyby se neschovával, jistě by mohl rozebrat toho vykuka z Mostu, který se chtěl odpojit od společného topení a nechtěl být rozúčtováván a soudí se již několik let.

Ale kde nic neni, ani smrt nebere. Občas se na nás jukne, ale jen jukne. To je škoda.

Zdravím tedy slibotechnu, která sem nakoukla právě dnes :) před cca 10-ti minutami.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.