Vložil AsiTak, 29. Únor 2020 - 23:10

1. Děkuji za postřeh Jura I. a za upozornění na můj vadný výrok zdůvodňující správnost výpočtu vyúčtování. Je to ode mne nepochopitelný i z důvodu, že v jiných příspěvcích propaguji myšlenku nedokazovatelnosti správnosti výpočtu vyúčtování. O citovaném stavu složek vyúčtování projednává příspěvek http://www.portalsvj.cz/…islosti-ii-0 a další. Jedná se o podmínku nutnou nikoliv postačující.
2. Postupné střídání obsahu příspěvku (excelovské tabulky) je výsledkem hledání, jak srozumitelně vyřešit zadání přispívatele, jak zdůvodnit kvalitativně i kvantitativně meziroční navýšení nákladů služeb T a TUV. Takovou úlohu jsem nikde neviděl, a proto jsem musel koncipovat vlastní řešení. Je to řešení obecné a dosazením vlastních dat můžeme dát vysvětlení každému konkrétnímu uživateli bytu. Pokud nedůvěřujeme vstupním údajům výpočtu vyúčtování prověrku musíme absolvovat u zdrojů dat (účetnictví, evidence náměrů…)
3. Nevím, proč je citován zákon 104/2015 Sb. ten je platný od 1.1.2016 takže musel stejně ovlivnit vyúčtování roku 2018 i roku 2019. Rovněž nevím proč místo řešení požadavku zadavatele je řešena hloubka mých znalosti.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.