Vložil tomas 22, 7. Říjen 2020 - 6:07

Že jsem si to přečetl stížnosti na běhání dětí a musím říct že ten problém znám z obou stran. Moji dobří přátelé bydleli v bytě se svými dvěma dětmi. Naprosto bezproblémová rodina a rozhodně ne hluční měli neustále problémy se sousedkou o patro níž protože jim vyčítala že chodí po bytě. Že děti chodí po bytě. Že splachují na záchodě. Že se sprchuji. Zkrátíme to ideálního stavu by bylo dosaženo kdyby byli mrtví.

A teď z opačné strany. Nad náš byt se po staré paní nastěhovala mladá rodina se dvěma dětmi. Děti běhají tu a tam do něčeho triskaji… Oblíbenou kratochvíli jednu dobu bylo když nad naší ložnici kolem 5:30 ráno jak se tak děti budí o vikkutálely po zemi láhve nebo něco podobného skleněného.

No prostě ty děti žily. Stejně jako celá rodina.

Vzpomněl jsem si na svoje děti když byly tak malé mám pravda výhodu pod námi nikdo nebydlel. Jedním ze základních projevů života a to mi věřte je pohyb. Po nějaké době jsem zjistil že jsem to úplně přestal vnímat jako hluk aut, houkání sanitek… rozhodl jsem se žít ve městě a hluk je jeho neoddělitelnou součástí.

Podle mne nejsou vaši sousedé tak hluční Jak to uvádíte. Sami Si způsobuje stte tím, že na místo abyste se pousmáli že zdravé děti si hrají tak tu píšete o harantech pomstě a nenávisti.. když místo toho abyste doma čekali kdy nahoře klepnou lžící si řekli to je normální život jsou mladí sami sobě děláte problémy.

Anebo holt ta samota u lesa město znamená Hluk rozhodli jste se v něm bydlet máte to. Vadí vám to Samota u lesa.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.