Vložil Naštvaný soused (bez ověření), 25. Leden 2020 - 23:04

Nic neporušují, ale v bytě se nedá být. Minulý týden se ani nedalo kouknout na film, jelikož bordel od sousedů byl víc nahlas, protože reproduktory od notebooku to nebyly schopny překřičet.

Navíc spolubydlící pracuje z domova a přes den tedy není schopný se soustředit na práci. Pokud tento problém nevyřeším, tak si budu muset najít nového spolubydlícího. Pochybuji, že tam někdo další s tímto hlukem vydrží. Za svůj život jsem se několikrát stěhoval a bydlel jsem dvakrát i v paneláku. Nikdy za svůj život jsem se nesetkal ani s náznakem takového bordelu jaký dělají moji milí sousedé nade mnou. Kde jsem psal, že bych se mstil rušením nočního klidu? Nechci se mstít, ale chci, aby pochopili, jaký bordel dělají a že to obtěžuje životy lidem pod nimi. Tu hračku z Číny, co jsem linkoval, bych měl nastavenou, aby fungovalo jen od 06 do 22, takže já nic porušovat nebudu stejným způsobem jako „neporušují“ nic oni.

To snad nemyslíte vážně? Přece jsem se nezadlužil na 30 let, abych nemohl trávit čas doma, ale 7 dní v týdnu byl v práci/za kulturou/v pří­rodě????

A děti dělají hluk naprosto všude. Nejmenší je ten hluk nakonec v mém pokoji, ale ty děti tráví dny tím, že pobíhají a dupou po celém bytě, takže je to všude zhruba stejné a opravdu se nepůjdu vyspat do pokoje spolubydlícího…

Ano, pořídím si vlastní dům, když jsem si 4 roky zpátky pořídil byt na hypotéku. To dává naprostý smysl.

Chápu, že jste si chtěl rýpnout…Ale já potřebuji řešit tento problém, tak prosím jen k tématu. Děkuji

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.