Vložil Čmuchal (bez ověření), 24. Leden 2020 - 19:58

Jak jsem napsal minule, i já jsem v očekávání :) Můj sudič zatím nenařídil ani nerozhodl nic, ale bude to podobné, jako u Vás – neřešená reklamace, nedodané podklady, arogance, žaloba…

V rozsudku je pro mne zajímavé následující
„…jeho počátek stanoví vlastník po dohodě s dovolatelem…“
tzn. poněkud se mi jeví zvláštní, že by měl být počátek (a logicky i zjevně konec) určen dvou strannou dohodou vlastníka (poskytovatele – §2/a) a dovolatele (příjemce – §2/b). Pokud jde o rozúčtování společných služeb – což jsou víceméně všechny (viz. §1/3 ZoSL) – pak si nedovedu představit, že by byly rozúčtovatelem prováděny rozúčtovací řezy, které by se nějak schruly k datu vystavení vyúčtování dovolatele (příjemce – §2/b). Podle mne rozúčtovatel ke konci zúčtovacího období provede rozúčtování všem konzumentům a všem logicky vystaví vyúčtování.

Takže už pokolikáté zde tvrdím, postačí DŮSLEDNĚ DŮSLEDNĚ DŮSLEDNĚ vymáhat řádnost za pomoci pák ze zák. 67/2013 a uplatnit také sankční kladivo, a budou se dít věci nevídané a neslýchané – staré psy (darmožrouty v SVJ, externí rozúčtovatele, externí dodavatele kteří piglují účet SVJ za zcela zbytné potřebnosti jako je každotoční výměna termoventilů apod. – plněný tupými, souhlasně bučícími ovcemi) naučíte novým kouskům.

Bohužel se ne všichni z nás dožijí konce soudního martyria. Ani ve zdraví a možná vůbec… je 10-let na proběhnutí kolečka s některými kličkami (MS,OS,NS,MS,­OS,NS,US,…) jen poločas nebo 1-vní třetina?

Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.