Program pro Hlasování SVJ

Vložil STARLIT s.r.o. (bez ověření), 18. Prosinec 2019 - 15:32 ::

Rádi bychom zde také představili náš software pro podporu průběhu schůze (shromáždění) vlastníků jednotek.

Program Hlasování SVJ umožňuje připravit seznam jednotek SVJ dle zápisu v katastru nemovitostí včetně vlastníků a jejich vlastnických podílů buď ručním zápisem do programu či importem z programu SSB2000, který používá řada profesionálních správců nemovitostí nebo přímým importem z katastru nemovitostí. Pro import z katastru nemovitostí se používá placená služba poskytovaná KN. Placenou službu pro import dat samozřejmě nemusíte použít, ale my jsme cestou parsování údajů z veřejného rejstříku Nahlížení do KN jít nechtěli (přeci jen se snažíme respektovat autorské právo, legislativu GDPR i stanovisko Katastru, který všechny nelegální stahovače průběžně blokuje).

Do programu lze zapsat všechny návrhy usnesení včetně kvóra potřebného pro jejich schválení. Během shromáždění je možno aktualizovat seznam účastníků, oprávněných hlasovat na základě účasti na shromáždění a zápisu v katastru nemovitostí, případně předložených plných mocí. Z programu lze tisknout řadu sestav, mj. prezenční listinu, hlasovací lístky, protokoly o hlasování, plné moci, pozvánky na shromáždění včetně programu atd.

U každého návrhu usnesení program stanoví, zda je shromáždění usnášeníschopné. Po zadání, jak jednotliví účastníci hlasovali, program vyhodnotí, zda návrh usnesení byl přijat. Program obsahuje podporu pro rychlé hlasování i rozložení prezenčních listin pro snadnější evidenci příchozích v případě větších SVJ.

Kromě řady běžných sestav program automatizovaně připraví i zápis o průběhu shromáždění (zahájení, program, jednotlivá usnesení, výsledky hlasování, časy hlasování apod.), do kterého jen doplníte například stručný výtah obsahu diskuse k jednotlivým bodům programu. K k tomu můžete využít i hlasový záznam, který lze z programu kdykoliv spustit.

Další informace najdete na webových stránkách www.starlit.cz

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.