Vložil volume, 22. Říjen 2019 - 10:27

Bohuzel a ja ted nevim co mam delat, ci na to kaslat, nebo jit na soud. Kdyz na to budu kaslat daji mne na soud a ten rekne „tady je usneseni a vy jste prohral“ a ja „ale usneseni je dle mne neplatne“, soud: „mali jste 3 mesice bohuzel“.

Potreboval by jsem aby soud rozhodl, ci bylo hlasovani platne a ako ve skutecnosti dopadlo. Ale nechci aby rozhodovalo ve veci ceho se hlasovani tykalo. Pokud by soud vyhrala druha strana, az pak by jsem zadal o rozhodnuti z duvodu, ze se jedna o vec dulezitou. pak ale je otazne, ci 3 mesice bezi od rozhodnuti soudu alebo od pripadneho platneho hlasovani.

Je jedno jake je vybor SVJ, problem je, ze ja se dostavam skrz jejich umyselnou manipulaci do problemu. A soud me teda dle lidi tu v diskuzi nepodpori, protoze na zaklade „falosneho“ usneseni jsem prohral.

Dale pokud zneplatni hlas je dle meho nazoru hlasovani v rozporu se stanovami a i zakonem. § 1221 občanského zákoníku, záležitost, která nebyla zařazena na program zasedání, lze rozhodnout jen za účasti a se souhlasem všech členů společenství. Protoze toto hlasovani na pozvance nebylo (pokud taky nemanipulovali s pozvankou spetne), probiralo se v ruznych.

Proste pravni katastrofa a to jeste neresim predmetnou vec hlasovani. Komu patri existujici dira v obvodove zdi (do lodzie)? Pokud sem tudy prostrcil kabel a neporusil zadne pravni predpisy ani bezpecnost (potvrzeno stavebnim uradem = nemeni vzhled a hasicmi). Pritom ta dira byla na vetrani do komory, ktera tam uz neni. Komu patri vzduch ked otvorim dvere do lodzie?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.