Vložil zdeseny clen SVJ, 25. Červen 2019 - 11:53

krom toho, že sem zatahuješ politiku tak také píšeš naprostý nesmysl.

Společné prostory nelze pronajmout jejich spoluvlastníkovi, neboť on prostě nemůže uzavírat nájemní smlouvu sám se sebou.

Je nicméně možná dohoda mezi spoluvlastníky o výlučném užívání jedním z nich a to i za úplatu odpovídající běžnému a obvyklému nájmu v místě a čase co by platila třetí osoba nikoliv z řad spoluvlastníků.

(A BTW, přístě na tu demonstraci radši zajdi, dozvíš se, že nikdo nezpochybňuje demokratické volby ani nechce nic rozhodovat, pouze tam lidé vyjadřují svůj názor, že osoby v současné době v čele našeho státu nereprezentují jejich hodnoty a že by bylo skutečně fajn, kdyby se o tomto podařilo přesvědčit dostatek členů oněch demokraticky zvolených stran, aby konali, nebo alespoň dostatek jejich voličů, aby v příštích volbách situace nedopadla tak, že o směřování dotací rozhodují jejich pobíratelé, o životním prostředí šéfové chemiček, o justici trestně stíhaní, o likvidaci firem zajišťovacími příkazy konkurence těch firem a že zájem občanů tohoto státu se zaměňuje se zájmy pár oligarchů atd. atd. atd.)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.