Vložil Čmuchal (bez ověření), 15. Květen 2019 - 19:20

„…pripadna prohra je pak vetsinou prohrou pro všechny…“

Myslete pozitivně. Nejde o prohru ale jde o katarzi. Samozřejmě že hlavní viníci jsou svéhlavé stádo, které naběhne na špek vychytralému anebo hloupému bačovi. Návod jsem dal, ale vím že to je návod velmi časově i intelektuálně náročný. Jinak se ale svéhlavé stádo zkrotit nedá.

Zákon předpokládá, že každý má rozum průměrného člověka a ve škole i doma se jej naučil používat. Pokud poslechne ‚hlas davu‘, pak se v ojedinělých případech nemůže podivovat nad výsledkem (málo kdo jde do těch ‚sousedských sporů‘, má na to žaludek a nebojí se riskovat. Většina se raději nechá okrádat, platí a platí a platí, hlavně aby byl „klid v domě“. někdy se tomu říká ‚smrádek ale teplíčko‘).

Takže je jasné, kam patříte Vy. Vás se svévole netýká, tedy preferujete dohodu. Markéta je zjevně prudič. Tak co ji takhle vyštípat z domu. Když by ve Vašem domě a pod Vaším vedení měla štěstí, třeba by jej prodala alespoň pod cenou a utekla, a třeba ne a podařilo by se ji ve Vašem SVJ její byt vydražit.

Tahle si představujete ‚dohody‘?

Frenštát je zářný příklad, jak to dopadne, když někomu účtujete namísto 4-osob, osob 5.

Chánov je zde, zcela nepřiléhavý příklad. Nedělejte hloupého.

Čmuchal

PS: a Huberte ty kluku jeden ušatá, možná ve tvým SVJ tykáš každýmu, a každej si to nechá líbit abys mu nezdvojnásobil počet rozhodných osob, ale my dva, si netykáme. Rozumíte tomu, Huberte?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.