Vložil TN. (bez ověření), 14. Únor 2019 - 21:30

Jardo, podívejte se na složení vládní koalice – ANO, ČSSD, KSČM, samozřejmě, že to projde. ČSSD to má v předvolebním programu a uzákonění pronájmů jako živnost prosazují už několik let poslanci KSČM. Zatímco u ubytování (krátkodobé pronajímání) má podřazení pod živnost logiku, u dlouhodobého pronajímání to nechápu. Vtipné je, že krátkodobé pronajímání je pouze volná živnost a dlouhodobé pronajímání bude koncese.

Na koncesi nemáte právní nárok, ŽÚ jí nemusí udělit bez udání důvodu. Já této logice prostě nerozumím, upřímně. Co tím jako sledují?

Komunisti závidí, že někdo zdědil nebo koupil činžák a pronajímá 20 bytů? Údajně chtějí „vyřešit“ vyloučené lokality v Chomutově. Jak je tím asi vyřeší? Že úřad svévolně neudělí koncesi několika spekulantům? A co se s těmi byty stane? Spekulanti si za těch 10 let, co Paroubek zavedl doplatek na bydlení, už dávno nasyslili. Klidně teď přepíšou vytěžené byty na bílé koně a kdo bude platit příspěvky na správu domu? Nikdo… SVJ budou zatíženy exekucemi.

Tohle zase nějaký eman na ministerstvu nepromyslel.

Podívejte se na facebook ČSSD. Tleskají Maláčové, jaký je kabrňák a jak zvedá sociálním demokratům volební preference. Ale že přemýšlí krátkozrace způsobem „po nás potopa“, všechny své kroky podřizuje volebním průzkumům jako Paroubek, těm partajníkům nevadí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.