Změna celého výboru - změna zápisu

Vložil JakubD (bez ověření), 6. Únor 2019 - 13:02 ::

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Pomocí inteligentního formuláře jsem zažádal o změnu údajů v rejtříku. Starý výbor se na poslední schůzi shodl na naše zvolení – minulý výbor celý rezignoval. Máme zápis. Bohužel výbor zápis nepodepsal a změnu zápisu neprovedl. Měli jsme první schůzi nového výboru, kde potvrzujeme zvolení – všichni jsme podepsaná a máme podpisy oěřeny. Totéž platí se Souhlasem o zavedení do veřejného rejtříku. Žádost o změnu údajů jsem odeslal, ale soud nevyhověl. Nebyly dodány potřené podklady. Podávám znova a mám několik otázek, samozřeěěm budu velmi rád za jakékoli dodatečné informace.

Potřebujeme podpisy a jejich ověření na posledním shromáždění, kde jsme byli zvoleni a došlo k rezignaci ceého výboru? Mohu podat žádost já jako člen výboru a elektronicky při odeslání na soud emailem podepsat nebo to musí být předseda výboru? Budeme potřebovat odeslat ještě něco?

Moc děkuji Jakub

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.