Vložil Čmuchal (bez ověření), 23. Prosinec 2018 - 22:52

pane Jo, uveďte zdroj Vašich proklamací, tj. že „smluvní ujednání mezi členy SVJ se nazývá stanovy SVJ“.

Pokud já vím, jsou stanovy SVJ hlavně snůška písemných kravin, kterými se řídí bača, chce li tlouct psa … nebo tak nějak se to říká.

Stanovy se odhlasovávají nějakým kvórem, nikoli ujednávají – ale třeba máte jiný výklad známějšího vykladače práva než jste Vy sám (sestoupivší sem k nám před 5-týdny a 23-hodinami), a není to jen Vaše trollí smyšlenka.

Pokud jde o poplatky „ze psa“ nebo „za klavír“, tak objasněte, z čeho vychází Vaše přesvědčení že tím o čem lze hlasovat (tj. o správě společných částí domu) jsou i poplatky „ze psa“ a zda je Váš pes „inventář domu“. Asi bude dobrý pokud tady uvedete nějaký „psychotický“ judlikát, který nám nebude pouze vysvětlovat proč to či ono nebylo procesně projednáno, ale dozvíme se zase něco o tamarínských opicích.

Mně napadá, že při nějakých promilích se v nějakém judikátu dozvíme, že třeba pes není li již věc, že logicky nějak musí být zohledněn v rozúčtování služeb pro byt, kde je 6-dog a jeden seschlý mrož který je zde má na „množení“ (což je, mně známý případ).

Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.