Vložil Misme, 30. Listopad 2019 - 15:24

René, víte, já zde na portále nepíšu své příspěvky pro odborníky, suverény a praktiky vašeho zrna, ale pro ty, kteří mají skutečný potenciál svůj problém řešit. Ale uznávám, že konkrétně pro tohle fórum jsou lidé jako vy, zkušenostmi ošlehaní praktici, převážně i obdaření darem arogance, tím pravým kořením a skutečně odborným a zde i trvalým zdrojem.

Pro ty, pro něž píšu a kteří by se nechali vaším příspěvkem zmást, doplním, že poukazujete na článek ze dne 19. 11. 2016, 8:11 hod., který na zdroji zaručených zpráv Novinky.cz publikoval novinář Jindřich Ginter, když psaní článků je zdrojem jeho obživy. Já publikovala svůj příspěvek jako akt dobročinnosti o cca půldruhého roku později, konkrétně dne 1. července 2018 v 8:01 hod. Pro „své“ čtenáře pak ještě dodávám, že znalci přísluší, a to dosud, tj. 30. listopadu 2019, činit jen skutkové závěry, soudci právní.

Také není bez zajímavosti, že text na stránkách MV, na nějž jsem poukázala ve svém příspěvku já, je umístěn i dnes stále na stejném odkazu a z toho lze usuzovat, že je stále aktuální nebo že mají na ministerstvu nepořádek.

Je ale na každém, zda dá přednost článku novináře Novinky.cz před sdělením ministerstva.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.