Vložil Viktorrrr (bez ověření), 6. Červen 2018 - 10:31

Podle mě jste je vyzvali blbě.

A troufám si tvrdit, protože jsme to řešili i nás, dokonce s právníky. Ostatně, kdo to vlastně v domě neřešil. Netvrdím, že je to řešení je nejefektivnější HNED a TADY, nejraději bych jim dál pár přes papulu, ale nemůžu každého pablba mlátit.

Pokud nevíte, kdo je na té chodbě zanechal – třeba ze záznamu z kamer, tak k těm věcem se musí přistupovat jako k věci NALEZENÉ a následně za 3 roky pak jako k věci OPUSTENE. Tuším, že je na to i nějaký § v Noz. On to tady někdo dohledá, kdo se rád hrabe v zákonech. A co si pamatuji, museli jsme dát výzvu, pak ty věci nechat na náklady SVJ řádně zadokumentovat (soupisem a fotografiemi) a odložit do uzamknutého sklepa s písemným protokolem co je obsahem a kdo má klíč od tohoto pokoje č. 13 atd.

A až se někdo ozval, že mu chybí věci (lyže, polička,zimní pneumatiky, svázaný balík pornočasopisů z roku 1991) tak tomu jsme je proti podpisu vydali a samozřejmě v souladu se stanovami mu dali pokutu a tu musel uhradit proti věcem. Byli tam i tací vykukové, co říkali, že měli na chodbě nebo v garážích zlatý šperk z domy kamenné po babičce, deklaraci nezávislosti v originále a Monu Lisu – jak jinak než v originále, ale na ty nám právě sloužil ten soupis a fotodokumentace.

No a měli jsme tam i ty, co se neozvali. Tak musíte skladovat 3 roky a pak to můžete prodat (když to má nějakou cenu) a výtěžek přijmout jako kompenzaci nákladů nebo vyhodit na skládku.

Nemusíte to dělat dle návodu, píšu to pro ty, co chtějí mít postupy v pořádku Můžete jim dát klidně po papuli a věřte mi, že s vámi sympatizuji.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.