Vložil Misme, 3. Květen 2018 - 14:26

Pavle, pěkně popořadě.

Na úvod si neodpustím jednu kousavou poznámku. TN. bych mohla ponechat stranou, kdyby se v situaci argumentační nouze nechoval jako zastuzený puberťák.

Nejenže, že si myslím, ale jsem přesvědčena, že uvedené konstatování v nejmenované reklamní tiskovině je pravdivé. Copak se někde v GDPR píše, že role správce a zpracovatele jsou neslučitelné? Pokud nepíše, pak jsou slučitelné. Je to obdobně, jako v běžném životě, kdy jeden člověk má více profesí, tj. více rolí, nad tím se také nepozastavujeme. Někdo je nejen dobrý otec, ale i projektant a ke všemu může ještě slušně malovat a psát knihy a hrát v kapele. Takže já jsem přesvědčena, že autoři GDPR tím, co uvedli v článku 4/7 a 8 neříkají, že jde o striktní oddělení příslušných fyzických či právnických osob, ale jde jen a pouze o definice termínů, aby se čtenář v dalším textu neztrácel. A pokud tyto dvě definice splňuje jediný subjekt, pak jde o správce i zpracovatele v jedné osobě (fyzické/ právnické).

P.S.: To máte pravdu, já narážela na to, že dotyčný není ochoten objevovat nové cesty, což se dá pochopit a čemuž rozumím, ale co mi vadí, že těm, kteří jsou jiného naturelu se vysmívá nebo do nich reje.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.