Vložil Čmuchal (bez ověření), 19. Únor 2018 - 7:44

cit. str.4 rozsudku „...Stanovená ustanovení vycházejí z obecného principu, že vlastník jednotky je oprávněn ověřit si, zda [ON] platí na příspěvcích na správu domu a pozemku nebo na službách tolik, kolik skutečně má platit,...“

Potrefená Lizcová, sice umí nasmolit toto obecné tvrzení, ale sama mu zjevně nerozumí, uvede li co uvedla ve výroku 3,4 a 5. Vlastník má samozřejmě právo zjistit nejen kolik má platit ON sám, ale především právo zjistit zda a jak své povinnosti plní spoluvlastníci. Jeví se to logické, ne však blbce Lizcové. Zjevně nechápe, že vlastník který chce rozumně nakládat se svým majetkem MUSÍ, mít informaci, zda jej jiní spolu-vychcanci nestahují do propasti dluhů a pokud ano, pak aby diskusí s ostatními spoluvlastníky situaci řešil.

Nebude li můj soused hradit na správu domu a ani služby do jeho BJ a dokonce ani úvěr SVJ ať již byl vzat na cokoli, a pokud to bude jeho kamarádíček z výborové šlechty krýt a tajit, dosáhne ztráta takového přístupu v době do 2-let i několik SET-TISÍC/BJ. Abych to mohl odhalit, potřebuji bankovní záznamy a HUK a zjistit totéž CO ZJISTIT může a měl by ten, kdo odpovědný je vedení účetnictví pro SVJ. Tedy někdo z toho blbýho výboru.


cit. str.4 rozsudku „...V rámci tohoto ustanovení je velmi široce koncipované právo nahlížet do...“

Nu jenomže blbka Lizcová má za to, že vlastník je oprávněn pouze ke zjištění SVÉ platební povinnosti. Blbka Lizcová totiž nerozlišuje mezi NÁJEMCI a VLASTNÍKY. Ano nájemce má nepochybně své povinnosti vymezeny i smlouvou s pronajímatelem (vlastníkem). Vlastník ale k tomu aby mohl kontrolovat jak jím (třeba) nepověřená výborová klika zachází ze závazky vůči jeho majetku a jak jej i případně ZADLUŽUJE a jak krizi prohlubuje, POTŘEBUJE veškeré podklady a listiny které společenství vyprodukuje. Tomu ale nejen blbka Lizcová rozumět NECHCE ale zařazuje se do tlupy těch individuí, které se tímto způsobem snaží rozpruzovat a ve svém malém Afgánistánu (SVJ) žít na úkor ostaních ofcí.


„…je pouze na uvážení poskytovatele služeb, zda je poskytne…“

Ne to není. Je zjevné že umíte opisovat jednotlivosti, ale nerozumíte celku. Copy+Pasnul jste sem část DZ. Chtělo by si to ale přečíst pořádně tu DZ. Především větu první: JO TU kterou jste nahradil 3-mi tečkami.
cit.
Vlastník jednotky má právo ověřit si, jak jsou dům a pozemek spravovány a jak se při správě domu hospodaří. I to vyplývá z jeho právního postavení jako spoluvlastníka společné věci…
Tedy DŮM a POZEMEK nikoli jen BYT a SVOU PLATEBNÍ povinnost, jak se domnívá jedna soudcovská hlupaňa a s čím Vy souhlasíte.

Tak, AsiTak

PS: ale Vy AsiTak na sobě klidně nechte štípat dřevo. Hloupé je ale radit totéž ostatním.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.