Vložil Žofré (bez ověření), 14. Únor 2018 - 21:00

Já o tom vím prd ale Vy si pletete pojmy s dojmy, výborně…

„mnoho z těch na žl má „pod sebou“ pár úkáček“ – takže je zaměstnávají? V tom případě za ně platí odvody že? Nebo snad dělají za peníze na ruku? Víte o nějaké stavbě kde se to děje? Zvlášť když tu v JMK běžně stavby navštěvuje cizinecká policie, oblastní inspektorát práce a stavební dozor prakticky nonstop? Wow, asi žijete v nějaké jiné republice, vzhledem k sankcím neznám nikoho kdo by si to takhle dával… Asi u Vás na východě, u nás takového sebevraha neznám.

Nevím, zda-li jste to zachytila, ale Schwarzsystém je už několik let trestný, víte že za to firmám hrozí pokuty do 10 mil?

„zaměstnancům nabízí víc, když půjdou na žl, protože mnohonásobně ušetří“ – takže vlastně ušetří firma nebo podvodník OSVČ?

„zedníkovi s 20t hrubého nabídli 30“ – od 20 nahoru v čistém se dává notorikům dobrým akorát na tahání pytlů. Bavíme se o době před 15 lety že? Vaše texty by tomu odpovídaly.

„faktury jsou pak sto a více tisíc měsíčně“ – takže jsou plátci DPH? Takže krom povinných odvodů platí každý měsíc aspoň dalších 15 000 navíc že? Není lepší být neplátce, jet na náklady a platit klasickou daň?

Radko, já ti Vám nevím, nějak se do toho zamotáváte, já vím o tom možná před, ale Vy o tom víte prd. :-)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.