Vložil Magda3 (bez ověření), 4. Leden 2018 - 19:40

TN, můžete zde zveřejnit Vaše úspěšné žaloby na usnesení Shromáždění.

Vycházím přesně z této věty: § 1209 „Není-li návrh podán do tří měsíců ode dne, kdy se vlastník jednotky o rozhodnutí dozvěděl nebo dozvědět mohl, jeho právo zaniká“.

Pokud je tedy v zápise něco, co se ve skutečnosti na shromáždění nestalo, tak musím podat návrh do tří měsíců ode dne, kdy se takovou věc dozvím. Pokud někdo tvrdí opak, pak je to demagog, který dělá z práva trhací kalendář.

Jinak Vás ubezpečuji, že jsem prokázala, že na shromáždění nebylo potřebné kvorum a že lidé odcházeli a nikdo to nezaznamenával. Titot lidí pak údajně hlasovali PRO. To vše bylo prokázáno u soud prvního stupně, který to i potvrdil. Vrchní soud s tím ani nepolemizoval a pouze konstatoval, že nešlo o důležité záležitosti a žalobu zamítl. NS a náš výtečný senát pak rozhodnutí VS potvrdil. Je tedy zcela bezpředmětné, zda na podvody upozorňujete a zda máte třeba 10 svědků. Je zcela bezpředmětené, zda jde o zdánlivé /čili nicotné usnesení. Zkrátka a dobře vlastník, o jehož majetku se jedná nemůže vůbec nic!!!!! Tak už to prosím pochopte a neraďte nám takové ptákoviny. Jsem spoluvlastník nemovitosti a né kašpar. Umím podvody SVJ dokázat a naše SVJ to ani moc nezpochybňuje. Jeho obrana je, že jsou to chudáci, kteří se snaží dělat vše dobře a já jsem prudič, který chce dodržovat zákony. A u soudů jsou úspěšní.

Dokud soudy nezačnou rozhodovat po právu a nezačnou se zastávat podváděných vlastníků, pak právní stát existovat nebude a správci cizího majetku budou dál podvádět a okrádat vlastníky.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.