Problematický vlastník III

Vložil dadla, 20. Říjen 2017 - 10:56 ::

Dobrý den,

naše SVJ je založeno cca rok a samozřejmě bojujeme na všech frontách, ale co je nyní aktuální:

Jeden z vlastníků neustále aretuje dveře (vedeny jako protipožární a oddělují požární úseky). Aretuje je hadicí blízkého hasícího přístroje. Již bylo díky této aretaci měněno poškozené Brano. Vlastník byl několikráte upozorněn na to, že tyto dveře musejí být dovírány a to vzhledem k jejich účelům. Na dveře lepíme ve všech křídlech vyhlášku která funkci dveří popisuje a jak se tedy chovat. On to strhne a nalepí NEZAVÍRAT. Teď začal lepit návrh na otevření dveří a napsal otevírací hodiny. A nyní k tomu dopsal, že jestli to nepřestaneme zavírat, tak je vysadí.

V křídle kde bydlí je 5 bytů. Nikdo jiný toto nedělá.

Má někdo podobnou zkušenost? Plánujeme výzvu, ale jak se domoci toho aby přestal poškozovat majetek SVJ a také SVJ vystavoval pokutě za otevřené protipožární dveře? Nemluvě o potencionálním ohrožení majetku SVJ, vlastníků a možného ohrožení života při požáru. Nikdo to nechce přivolávat, ale…

Děkuji za věcnou diskuzi. Toman

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.