Vložil Čmuchal (bez ověření), 15. Červenec 2017 - 16:43

Korky, citujte kde pí „M.Bohmová“ uvedla, že 90-letá správkyně, která o nárocích rozhodla sama, tyto nároky uplatňuje na poskytovateli.

Já, ač přecpán sobotním obědem (celerový řízek) vidím v jejím dotazu, že výpalné (200-Kč) žádá po vlastnících a že po vlastnících chce, aby zařízení umožňující příjem odstranili. NIKOLIV po poskytovateli (internetu).

O rušení signálu „M.Bohmová“ nic neuvedla. To jste si účelově vymyslel/a a zcela pomateně zde rozvíjíte nějaké fantazie o neizolování vodičů. Důvodem k šikaně tedy dle dotazu není technické rušení, ale zřejmě pouze, že 90-letá správkyně (a kdoví kdo stojí za ní) nebyla o připojení milostivě spravena.

Bez znalosti místních listin mohu jen spekulovat, ale nechal bych svéhlavou „správkyni“ udělat co chce, a pak bych udělal co musím já… podle okolností. Správkyni bych nyní odkázal, že se s ní o umístění svého zařízení a své fasádě nehodlám bavit. pí „M.Bohmová“ jasně uvedla, že k poškození nedošlo a o Vámi fabulovaném rušení také nic neuvádí.


„…Nikdo, nikomu nic nenařizuje, pouze dává podmínky…“

Citujte ty „podmínky“ – já je v příspěvku pí „M.Bohmové“ nevidím, ale Vy zřejmě ano. Tedy je citujte. Ne nějaké Vaše podmínky v detenci u Korkyjů, ale TY PODMÍNKY, které jsou údajně rušeny u pí „M.Bohmové“. Oukey?


Korky laskavě sebe vykazuj z diskusí. Já se budu účastnit jakých chci diskusí, a protože mám z reakcí za to, že mé rady jsou relevantní, tak těm kdo slyší je budu poskytovat i dále. Zanech planého mentorování a umlať mne ARGUMENTY, které pochopí i opice, která bude mít „nemoc šílených opic“.

Ze špinavé vody se chutná polévka uvařit nedá. Kapišto?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.