Vložil Čmuchal (bez ověření), 31. Květen 2017 - 11:24

ad2) rozsudek si vyžádejte (ne u předsedy ale u soudu!! dle zák.106/99 a zkuste se vlísnout a požádat předsedu-Chytrého – dříve než mu budete chtít potopit či bodnout mu kudlu do krknu tím Vaším „špatným účetnictvím“) a POUČTE SE. Předseda-Chytrý jistě neměl dostatek podkladů, a proto na uvedené „dojel“.

ad4) že se někdo „prořekl“ není podstatné. Je podstatné, že nemáte v ruce žádnou „matérii“. Já bych na vašem místě do výboru vstoupil. Obava že by mi někdo mohl dát PLATNĚ k náhradě škodu, kterou spáchal někdo jiný, mám za lichou. Na Vašem místě bych ASAP okopíroval (oskenoval) na své náklady veškeré písemnosti o SVJ ke kterým se dostanete. Nechal bych si vyjet výpis bankovního účtu do nejzažšího možného data. A teprve pak – po prostudování matérie a vyjasnění všech souvislostí – bych „začal čeřit vodu“.

PS: nemyslím si, že by spor o to zda bývalý správce zpronevěřil peníze SVJ, měl platit pan-Chytrý. Pokud mu k tomu dalo shromáždění ovcí posvěcení, pak je platba z peněz oveček namístě. Jenže takovou informaci Vy zatím NEMÁTE. Nejprve si tedy pořiďtě nějakou „munici“, jinak budete za paní-Hloupou.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.