Vložil Čmuchal (bez ověření), 28. Duben 2017 - 3:17

Nu ~950-Kč/m3/TUV, je docela pařba :)

Problém je, že Vám nemůžeme pomoci, bez znalosti Vašeho vyúčtování (a někdy ani s jeho znalostí). Pokud se domníváte, že cena je přemrštěná MUSÍTE POSTUPOVAT podle §8 zák.67/2013 tzn.

  1. požádáte o věškeré podklady ze kterých Vaše vyúčtování vychází – poskytovatel je povinen Vám způsob rozúčtování jasně a srozumitelně vysvětlit. Termín má poskytovatel do konce května.
  2. se znalostí podkladů zjistíte „kde to smrdí“. Máte na to dalších 30-dní (ode dne doručení těch podkladů) a „pokud to smrdí“, podáte reklamaci která musí být vyřízena do dalších 30-dní
  3. nebudeli reklamace vyřízena k Vaší spokojenosti tzn. z podkladů neplyne poskytovatelem požadovaný nedoplatek a poskytovatel odmítá provést vyúčtování řádně, prostě nezaplatíte a necháte se žalovat …kde potom, znaleckým posudkem poukážete u předaného vyúčtování na vady procesní i meritorní,
    a budete doufat, že jste si nenajala právníka-trotla a jeho argumentace u soudu povede k Vaší výhře A nenatrefíte na soudce jehož argumentace by byla poplatná následnému zjištění, že „doposud bydlí v SVJ“.

Lepší recept tady asi nedostanete (cena u nás je: cca 260-Kč/m3/TUV).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.