Vložil Petr, 23. Únor 2017 - 11:57

ad „Domnívám se, že smlouva není platná, což by bylo pro naše SVJ dobré“

Zdá se, že vám jde spíše o smlouvu se správou, nikoli o dluhy předsedy.

ad „Správce nepodal nikomu informaci o tom, že předseda, spolu s dalším členem SVJ mají dluhy a to nezanedbatelné. Ostatní členové výboru o tom věděli, ale tajili to a nic nepodnikli“

Jak víte, že správce informaci nepodal, když o tom věděli ostatní členové výboru ? Správce informaci předal informace dle smlouvy výboru. Ve smlouvě asi nemáte, že ji má dát všem členům.

Co vám na smlouvě nevyhovuje ?

Teď se spíše než o smlouvu se správou zajímejte a to, kdo nese odpovědnost za škody z dluhů, které jsou možná, jak píšete promlčené. A starejte se o ty dluhy nepromlčené.

Ono to bolí, starat se. Přečtěte si zdejší diskuse co si musí vyslechnout na schůzi ti, co chtějí informace třeba o dluzích, podezřelých zakázkách apod. A potom tu je plno pláče.

Už jste kontaktovali správní firmu ? Nebo se bojíte rozepře, zda vám informace dají nebo nikoli ? Pokud se budou ohánět ÚOOÚ, tak si předem přečtěte co se zde o dluzích a stanovisku ÚOOÚ píše.

Jak jste se o dluhy zajímal/a celá léta vy osobně ? Nesvádějte to jen na ostatní členy výboru a na správu, která o dluzích zřejmě informovala výbor (jak by o tom ostatní ve výboru věděli ?)

Jak jste hlasovali o účetní závěrce ? Co máte o dluzích, odpovědnosti a o nahlížení do účetnictví, ve stanovách. Využili jste svá práva vlastníka ?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.