Vložil Neznalý (bez ověření), 20. Únor 2017 - 16:09

Vlasto, toto vlákno neřeší problémy moje, ale problémy tazatele: „Droněka“. Droněk položil zcela konkrétní dotazy:

  1. Může vlastníka o toto právo [získat žádanou smlouvu ze které plyne závazek SVJ vůči třetím subjektům a za které Droněk ručí a chce je proto znát nebo zamítnout přístup k účtu SVJ] připravit shromáždění [zjevně usnesením určujícím, skartační dobu na 10dní nebo zákazem pro konkrétního vlastníka apod.]
  2. zda je v takovém obstrukčním postupu povinný (SVJ, společenství) podpořeno zněním NOZ
  3. zda se ochrana ZOOU vztahuje i na „č. bankovních účtů vlastníků na měsíčních výpisech SVJ“

Některé otázky tazatele, poněkud „splácané“ v důsledku neznalosti věci, je potřeba poupravit: není důvod vyžadovat „č. bankovních účtů vlastníků na měsíčních výpisech SVJ“ ale vhodnější je požadovat „opis bankovního účtu společenství měsíčních bankovních výpisech“ (např. ve formátu PDF – kde si s nimi každý užije jak potřebuje).

Takže Vlasto, až bude tazatel chtít zagooglit na Google, jistě to udělá. Teď „zagooglil“ zde na PortalSVJ a čeká relevantní odpověď. Ty ji nemáš, jen blbé kecy kde jinde má „zagooglit“. Tak snad bude lepší když už přestaneš reagovat, protože TY VÍŠ houbelec.

Vlasto, o tvé erudici, je již jasno: troll nejsi (ten ví o čem se vede debata). A pro příště si zapamatuj, že „vygooglit na UOOU“ výraz „šmudla“ nic nevrací, ale že TY konkrétně můžeš zjistit co tento pojem znamená „zagooglením v zrcadle“ – tam na tebe jeden [šmudla] čeká a bude zírat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.