Vložil TN. (bez ověření), 12. Únor 2017 - 13:55

Docela by mi vadilo, že nenabízí aplikaci na zkoušku. U podobných webových aplikací je běžné, že je měsíc nebo dva tři měsíce na vyzkoušenou a pak se člověk rozhodne, zda chce pokračovat a zaplatí. Tady musíte zaplatit hned na rok dopředu a peníze vám nevrátí, pokud vyhodnotíte, že je aplikace pro vás nepotřebná. Přitom je to docela dost peněz, aby člověk zaplatil na slepo a pak litoval.

Taky mě zaráží absence smluvních podmínek, to je opravdu podezřelé. Jaká je šance, že na nich vysoudíte náhradu škody, když v jejich softwaru dojde k chybě a neoznámí vám exekuci nebo insolvenci? Stát se může vše. Dají od toho ruce pryč (vyšší moc), nebo nahradí škodu v plné výši, tedy při nepřihlášení pohledávky do insolvenčního řízení třeba několik set tisíc Kč?

Apriori mám nedůvěrů k produktům, které se snaží dostat klienta masivní reklamní masáží a manipulacemi. Připouštím ale, že hlídání katastru a insolvencí je klíčová součást ochrany SVJ. Jenže shora uvedené výtky (neexistence smlouvy a nemožnost službu vyzkoušet) mě velmi významně odrazuje.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.